Saturday, 29 November 2014

Sunday, 23 November 2014

Saturday, 12 July 2014

Merdeka

42 hari berpantang, jaga makan, jaga pergerakan, jaga perasaan.. Tp yg paling jaga.. Berjaga malam!!! 
Orang cakap lain anak lain pesen/patern.  Mungkinnnn.... tapi bab baby dalam pantang, errrr... I beg to differ. Dari no 1 sammmmpaiiii no 6, tido 3 jam semalam tuh maximum. Byk yg berjaga smpai subuh. Ingatkan dah no 6, mak dia dah pro... Haiihhh pro ke happe, lagi ngantuk ada.. Baru sedar umur dah x brapa muda.. Ngeeee...
& as expected, habis jer 40 hari, start hari ke 41, si kecik Omar Isa, taking after the other siblings, tiiiiiiidoo x ingat dunia!!! Nk mandi pun kena kejut ;P

So, kesimpulannya, wahai mak dia, ko beranak lah 10, 11 org punnn, mcm tuh jugak lah patern anak2 ko dalam masa berpantang... Haaiiihhh... Nak baby lagi kerrr????

Sunday, 20 April 2014

Coming to 9 months & still enjoying life to the fullest

Khamis minggu depan cukup 36 minggu me carrying this little fella dlm tummy. It has been a wonderful 36 weeks. Tak sabar sangat2 nak tgk boboi no 4 ni (as Dr Marlik sebok dok point out to the "lanang" everytime scan!!!) 
Really feel blessed & happy & excited for the 6th addition to the family! 
He will be purely baby shaklee. Mommy was heavily on shaklee before concieving, during & after conceiving!!! & this is the best pregnancy ever!
People (& even myself) surprised dengan kesihatan sepanjang mengandung & sehingga sekarang. The baby & mommy bloomed nicely & healthily. Mommy cergas & kuat as usual. Stress level is very low. & statement yg plg poyo, is that it has been the most beautiful pregnancy ever. Errr.. Perasan beautiful!!!
The cheeks are blushing. Complexion is smoother & brighter.  No access fat gained (except for additional 1kg a month). Hair is softer & shinier. Pigmentation... Hmmm... Barely there. Kenapa laaaaa i didnt discover #setmengandungshaklee# much much much earlieršŸ˜‰

Monday, 7 April 2014

income tax

assalam,
esok insyaallah jika tiada aral akan ke lhdn bagi membuat pengisian borang cukai pendapatan. ini pertama kali nak buat so tak boleh dibuat melalui e-filing lagi. kena pergi sendiri ke pejabat lhdn bagi mendapatkan pin dahulu. semoga dipermudahkan dan mendapat kembali pemulangan cukai terlebih bayar.

Friday, 4 April 2014

my number six

hari ni datang ke hospital ampang puteri sbg persediaan melahirkan baby ke enam. memilih untuk melahirkan baby di selangor agar dapat skim tawas yg ditawarkan kerajaan selangor. 

Saturday, 21 December 2013

Set kurus shaklee. kurus secara sihat

Ingin menempah Set Kurus Shaklee untuk anda???

Dapatkan konsultasi secara EKSKLUSIF dan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda yang memilih Nurjah  Blessings in life.

Hubungi: Nurjah Yusof
SMS/Call/whatsapp: 016-2181415
Blog: http://nurjahblessingsinlife.blogspot.com/
email: tzuhairah@gmail.com


Pengedar/Agen SAH SHAKLEE di Gombak, Batu Caves, Selayang, Kepong,  Wangsa Maju, Kuala Lumpur dan seluruh Malaysia.